Welkom in mijn huis

Badkamer trends voor 2019

Badkamer trends voor 2019

Geplaatst op

Leuk dat je deze blog over de badkamer trends voor 2019 leest. We bieden je de tips waarmee jij snel aan de slag kan om je badkamer weer een nieuwe look te geven. Een stijl die modern en tijdloos te noemen is. Badkamer Amsterdam gaat je helpen een droombadkamer in te richten. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren.

Design

Het verschil tussen design en massaproductie laat zich raden, het eerste wordt vaak in een beperkte oplage gemaakt terwijl de massa zich te goed doet aan de tweede. Wat vinden we anno 2019 allemaal aan design? Radiatoren met een opvallende look. Schitterend! Heel wat leuker dan de saaie witte die iedereen heeft. Loop eens binnen in de (web)winkel van een ontwerper of leverancier en kies iets wat echt bij je past.

Thuisspa

Wat is een thuisspa toch heerlijk. De badkamer wordt een stuk luxer met alles wat de thuisspa te bieden heeft:

Ligbad

Lekker ontspannen in het heilzame warme water. Echt zalig om te dobberen op een vrijdagavond om het weekend in te luiden. Kinderen en man of vrouw even beneden laten, de deur op slot en genieten maar.

Jacuzzi

Is het niet zalig om te bubbelen op vrijdag? We bedoelen niet per se de vrijdagmiddagborrel, maar wel de bubbels in de jacuzzi. Verschillende standen maken het mogelijk om de intensiteit aan te passen aan je wensen. Ook leuk om samen te bubbelen in een jacuzzi- ja er mag ook champagne bij.

Inloopdouche

Ben jij die douchecabine ook zo zat? Baal je van het gordijn in de douche dat steeds aan je plakt? Dan is het de hoogste tijd voor een instapdouche. Ja dat is al enkele jaren populair maar nog steeds in 2019 een trend. Toch wel een indicatie dat het een gaaf idee is, niet waar?

Watervaldouche

Er is een hele leuke combinatie te maken tussen de inloopdouche, de jacuzzi / het ligbad (waar je van houdt) en een heerlijke watervaldouche. Je hebt al snel het gevoel dat je onder een tropische waterval staat de douchen.

Wat heb je trends anno 2019 in je badkamer?

Er zijn een aantal redenen waarom de trends van nu een investering in je badkamer zijn:

  • Het design is minimalistisch en blijft daardoor jarenlang urgent
  • Een strakke look, dat heeft design anno 2019, voel je je relaxter in je badkamer
  • Een ligbad of jacuzzi biedt je de kans om heerlijk te genieten
  • Uitstekende manier om langer gezond te blijven (ontspannen en uitrusten)

Conclusie

Design in je badkamer is meer dan een luxe, het is zelfs een manier om langer gezond te blijven doordat je beter ontspant. Een goede manier om te genieten in het weekend. Wil je een badkamer design dat langer mee gaat dan vijf jaar? Kies dan voor de trends voor 2019.

Meer lezen?

Wil je meer tips over wonen en lifestyle? Lees dan onze blogs over badkamer verbouwen en de ultieme sfeermakers van 2019 voor je zomertuin.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Wanneer kies je voor een zwarte of een witte vloer?

Bij het plannen van een interieur zijn de vloeren de basis waarop de rest van de ruimte rust. En een van de eerste keuzes die je moet maken, is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden