Welkom in mijn huis

Ultieme sfeermakers in de zomertuin: tips voor 2019

Ultieme sfeermakers in de zomertuin: tips voor 2019

Geplaatst op

De zomer is bijna in het land, geloof het of niet het duurt niet meer lang. Veel mensen krijgen de kriebels als de eerste zonnestralen het aardoppervlak raken. Ze willen dan heel graag genieten van hun zomertuin. Het is dat wel net zo leuk als deze een sfeervol design heeft. In deze blog nemen we de tips voor 2019 met je door. Kijk snel naar deze ideeën voor de zomertuin en laat je inspireren.

Houtkachel buiten

Er zijn maar weinig dingen die kunnen tippen aan de sfeer die een houtkachel buiten kan oproepen. Op gezellige zomeravonden met vrienden en familie rond de kachel genieten van het mooie weer, eigenlijk zou het altijd zo moeten zijn. Die tijd zit er weer aan te komen, dus is het misschien geen gek idee om je te oriënteren op een houtkachel buiten.

Veranda

Nu is de zomer in Nederland steeds beter geworden de laatste jaren, over een paar jaar hoeven we helemaal niet meer voor het mooie weer naar Frankrijk of Spanje, maar dat wil nog niet zeggen dat ons land zijn kikkerlandstreken verloren heeft. Met andere woorden: er valt nog geregeld in de zomer regen in Nederland. Dan is het wel fijn om toch buiten te kunnen zitten. Een veranda is geschikt om dit mogelijk te maken en is daarmee een ideale toevoeging aan de moderne zomertuin.

Waterval vijver

Een rustig kabbelende vijver is precies wat je nodig hebt om tot rust te komen. Maak de vijver niet te groot, want dan zul je ook meer onderhoud er aan hebben. Enkele mooie vissen erin maakt het plaatje compleet. Zorg wel dat reigers de vissen er niet uitstelen. Een nepreiger aan de waterkant doet wonderen.

Zwembad

Het ultieme relaxen komt in de vorm van een heerlijk zwembad. Dat mag je nu wel zo groot mogelijk maken, want zoveel onderhoud heeft dit bad niet nodig. Er zijn verschillende soorten op de markt, waaronder een met een waterzuiveringsinstallatie, een met chloortabletten of een combinatie daarvan. Laat je informeren door een expert ten aanzien van de mogelijkheden.

Terras

Naast het zwembad is het fijn om een terras te hebben. Zeker als daar een veranda / overkapping boven gerealiseerd is. Dan heb je echt het mediterraanse gevoel te pakken. Samen lekker een BBQ doen is iets wat veel mensen leuk vinden in de zomer. Een terras is de plek om van de zon te genieten na het zwemmen. Gewoon even op het strandbedje gaan liggen en opdrogen in de zon. Dan heb je het gevoel dat je op vakantie bent.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden