Welkom in mijn huis

Sikkens verf voor binnen en buiten het huis

Sikkens verf voor binnen en buiten het huis

Geplaatst op

De verf van het merk Sikkens is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor professioneel schilderwerk. Ook wanneer je een schilder te duur vindt, dan wil je natuurlijk alsnog een strak en naadloos resultaat. Goede verf is hierbij niet alleen handig, maar in feite noodzakelijk. Goedkopere verfsoorten schuren vaak lastig op of slijten snel.

De Sikkens verf is bijzonder duurzaam en draagt bij aan een langdurig mooi en strak resultaat. Verftechnieken en afplakken blijven natuurlijk belangrijk, zorg daarom dat je ruimtes netjes afplakt en zorg dat je rollers en kwasten gebruikt van goede kwaliteit.

Welke Sikkens verf voor binnen?

Bij het verven van muren wordt vaak gekozen voor een afwasbare muurverf. Bij vloeren wordt juist gekozen voor een krasbestendige en slijtvaste vloerverf. Door alle oppervlaktes goed te beschermen kun je jarenlang genieten van een fris en mooi geverfde ruimte. Wil je binnen gaan schilderen? Koop dan bijvoorbeeld één van deze drie verfsoorten.

  • Muur verven – Sikkens Alphatex IQ
  • Houtverf/lak – Sikkens Cetol TGX gloss
  • Trap- en vloerverf – Sikkens Wapex 650

Vergeet ook niet een passende primer te zoeken, zoals de Sikkens Rubbol Primer. Deze is ideaal voor binnen gebruik.

Welke Sikkens verf voor buiten?

De verf voor buiten moet natuurlijk bestand zijn tegen regen en erosie. Sikkens heeft op dit gebied verschillende verfsoorten die de oppervlaktes volledig afsluiten. Hiermee maak je bijvoorbeeld alle deuren, kozijnen en metalen elementen eenvoudig weerbestendig. Voor de verfklussen buiten het huis hebben we ook drie verfsoorten uitgelicht:

  • Metaalverf – Sikkens Redox AK Primer (ook te gebruiken voor binnen)
  • Hoogglans lak – Sikkens Rubbol XD High Gloss
  • Zijdeglans lak – Sikkens Rubbol Satura plus

Gebruik de Sikkens Redox AK Primer om de verschillende ondergronden corrosiewereld te maken. Je kunt deze primer eenvoudig overschilderen/overspuiten met alkydharsverven.

Ben je er nog niet helemaal uit? Vraag dan een professioneel schild voor advies m.b.t.  welke soort verf het beste past bij jouw specifieke situatie.

Gerelateerde berichten

Onverwacht asbest gevonden in de oude woning? Laat het meteen verwijderen!

Een oud huis renoveren, het kan een spannende bedoening zijn. Maar je kan ook wel voor onverwachte en misschien onaangename zaken komen te staan. In...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden