Welkom in mijn huis

Woning vandaag nog verkopen? Het kan!

Woning vandaag nog verkopen? Het kan!

Geplaatst op

Je huis verkopen is vaak een spannende beslissing. Ook kan het erg ingrijpend zijn, omdat je je oude vertrouwde plekje gaat verruilen voor een nieuwe plek. Daar kan je dan weer een nieuw leven opbouwen, wat betekent dat je je oude huis voor altijd vaarwel gaat zeggen. Helaas is er nog meer spanning bij betrokken wat betref het verkopen van je huis. Het is namelijk nooit zeker wanneer je je huis gaat verkopen. Misschien krijg je wel nooit een bod waarmee je je hypotheek weer kunt betalen. Dit betekent dat je wanneer je al een ander huis gekocht hebt, dat je dan mega veel extra kosten hebt. Je betaalt dan namelijk een dubbele hypotheek. Dit is heel erg nadelig. Hoe langer je huis te koop staat, hoe meer dubbele maandlasten je betaalt. Wanneer je je woning echter direct gaat verkopen, voorkom je dit probleem.

Hoe werkt het direct verkopen van je woning?

Het is dus mogelijk om je huis direct te verkopen. Nu vraag je je misschien af hoe dit dan zit. Het klinkt namelijk bijna te mooi om waar te zijn. Het tegendeel is echter waar, want het bestaat echt. Als je je huis dus snel wil verkopen, dan kan dit gewoon. Het werkt als volgt. Als eerste moet je je aanmelden op de website. Hier vul je allemaal details in over je huis. Wanneer je dit gedaan hebt, hoor je binnen twee dagen iets van deze website. Zij geven dan akkoord over dat ze interesse hebben om je huis te kopen. Daarbij hoor je meteen een geschat bod voor je huis. Dit moet je dan vervolgens accepteren of weigeren. Wanneer je dit bod echter helemaal niets vindt, dan komt het bedrijf ook niet langs voor een bezichtiging. De kans om je woning direct te verkopen is dan dus ook vergeven. Als je dit bod echter wel accepteert, dan komt het bedrijf langs voor bezichtiging. Tijdens de bezichtiging wordt je huis bekeken door experts. Dan wordt er ook een definitief bod gedaan.

Wat gebeurt er na het definitieve bod?

Als er een definitief bod gedaan is, kan je kiezen of je het wil accepteren of niet. In het geval dat je het accepteert, kan het proces van je huis snel verkopen gewoon doorgaan. Het bedrijf heeft dan nog 24 uur om zich te bedenken. Als zij dit niet doen, heb je je huis dus binnen een dag verkocht. Je zit dan met de zekerheid dat je huis verkocht is, en dat je geen dubbele hypotheeklasten gaat hebben. Dit is enorm handig. Daarnaast kan je ook afspraken maken over wanneer je het huis kan opleveren. Dit betekent dat je dit zelf kan plannen en dat je dus ook niet een tijdje zonder huis komt te zitten. Dat is ook een erg fijne gedachte, want dan hoef je geen tijdelijk huis te regelen. Je woning komt bij het direct verkopen eigenlijk door een soort tussenpartij gekocht. Nadat zij het accepteren weet je dus ook zeker dat het verkocht is. Je krijgt namelijk honderd procent garantie. Het tussenbedrijf gaat jouw verkochte woning dan weer doorverkopen. Ze doen dan ook alleen zaken met je als ze zeker weten dat zij de woning weer kwijt zullen raken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden