Welkom in mijn huis

Wat kun je allemaal doen tijdens een teamuitje?

Wat kun je allemaal doen tijdens een teamuitje?

Geplaatst op

Het is niet per se altijd heel gemakkelijk iets leuks te vinden voor teamuitje. Daarom willen we graag een aantal tips met je doornemen die zeker voor de nodige hilariteit gaan zorgen. Kijk snel met ons mee en doe de nodige inspiratie op voor het komende uitje van je bedrijf.

Misdaadspel 

De gemiddelde kantoor Jan of Betsy houdt wel van goede puzzel. Leuk wordt het wanneer pas echt wanneer deze in een soort misdaad puzzelspel vorm gegoten is, waarbij collega’s en leidinggevende een rol spelen binnen het verhaal. Natuurlijk zijn er allerlei andere mogelijkheden, bijvoorbeeld de ouderwetse vossenjacht maar dan met een misdaadverhaal erin. Daarna lekker met z’n allen de kroegen in en genieten van een ouderwetse gouden rakker.

Een uitje met een oldtimer 

Wanneer je er wel van houdt om eens eventjes lekker de provincie door te tuffen, dan is het mogelijk om met een oldtimer een tour te gaan doen, bijvoorbeeld door de provincie Utrecht. Rijden in een oldtimer is hartstikke leuk. Populaire oldtimers zijn bijvoorbeeld de Kever of het Volkswagenbusje. Dan rij je natuurlijk niet in een oldtimer, maar in meerdere.

Een workshop met gevaarlijke dieren

Voor de nodige spanning is het altijd leuk om met gevaarlijke dieren een workshop te doen. Natuurlijk ga jij niet de workshop organiseren, maar iemand anders doet het voor je. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een valkenier te werken met roofvogels. Dat is een hele kunst apart en het is natuurlijk erg spannend. Sommige collega’s zullen het dan ook niet durven en dat is dan weer heel grappig.

Schrijf je eigen lied 

Het kan belangrijk zijn om een beetje creatief te zijn met je team dan is het erg leuk om met een workshop bezig te zijn die in het teken staat van het schrijven van een eigen lied. Er zijn bijvoorbeeld workshops die zich richten op het schrijven van smartlappen. Tegenwoordig is het ook steeds populairder om een workshop rappen te nemen. 

Schietcursus 

Tot slot willen we graag even met een knaller afsluiten: je kunt heel leuk met je team en schietcursus gaan doen. Dat hoeft niet per se met een pistool te zijn, het kan ook met een boog. Zo heb je buiten speciale banen waarmee je met pijl en boog op doelen kunt schieten we schietcursus met een pistool vindt overigens vaker plaats in een speciale kelder. Dan komt er een doel op je af en dan schiet je. Vind je het leuk om er een wedstrijdelement van te maken, dan raden we je aan om te gaan paintballen of lasergamen. Een bedrijfsuitje verzinnen is niet altijd makkelijk, maar we hopen dat deze tips je zeker gaan helpen.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden