Welkom in mijn huis

Wat doet een slotenmaker eigenlijk?

Wat doet een slotenmaker eigenlijk?

Geplaatst op

Oh jee, het is zaterdagavond en je staat voor een dichte deur, omdat je sleutel kwijt is. Geen nood er is een expert die je kan helpen. Lees deze blog zodat je weet wie je moet bellen.

Zaterdagavond en het regent

Ik kom terug vanuit de stad en je hebt een leuke tijd gehad met familie of vrienden. Je staat voor een dichte deur, want je bent je sleutel kwijt, daar kom je dus net achter. Erg vervelend nu net op zaterdagavond terwijl het regent. Wat ga je doen? Ga je de deur intrappen of het raam forceren? Zeker niet, want je gaat iets anders doen namelijk de slotenmaker bellen. Waarom zou je de slotenmaker bellen, vraag je je af? Dit is heel slim om te doen, omdat deze expert gemakkelijk een slot open kan krijgen zonder de deur te forceren. Dat gaat je zeer veel geld schelen.

Natuurlijk is het wel zo, dat je de slotenmaker moet betalen, reken op € 100 in het weekend in de nacht. Maar vergelijk dat eens met het repareren van een deur of een raam! De slotenmaker bellen is een goed idee. Zorg er wel voor dat je van tevoren een tarief afspreekt, want er zijn ook malafide slotenmakers aan het werk die jou een bizar bedrag laten betalen. Er zijn wel verhalen bekend dat mensen € 500 moesten betalen. Dat is natuurlijk pure afzetterij. We raden je natuurlijk aan om alleen voor een slotenmaker te gaan die goeie recensies online heeft staan bij Google. 

Inbraakpreventie check

Maar een slotenmaker is meer dan een sloten-open-maakservice. Deze professionals kunnen ook zeer secuur een inbraakpreventiecheck voor je woning doen. Wat houdt deze check nu precies in? Een slotenmaker kijkt hoe de stand van zaken is, als het gaat om de veiligheid van je woning.

  • Zijn alle ramen goed dicht te doen met juiste sloten?
  • Hebben alle deuren gedegen sloten of is de zaak flink verouderd?

Is dit het geval, dan is het bijzonder makkelijk voor inbrekers om binnen te komen. Je wilt toch niet in een situatie terecht komen, waarbij je jezelf moet afvragen: ‘had ik dit kunnen voorkomen?’ Het kan inderdaad voorkomen worden, door de slotenmaker te bellen en die preventiecheck te laten doen. Het leuke is, dat de slotenmaker ook direct actie kan ondernemen en zwakke punten in de beveiliging van je woning kan verhelpen.

Conclusie

Wanneer je op zaterdagavond voor een dichte deur staat, omdat je sleutel kwijt is, is het supermakkelijk om een slotenmaker in te huren. Bel ze gewoon eventjes en hij of zij staat met een half uurtje naast je op de stoep. Je kunt ook makkelijk een inbraakpreventiecheck laten doen door een slotenmaker. Op deze manier is de woning veiliger en komen inbrekers niet binnen. Dat scheelt een boel stress en schade. Wij raden slotenmaker Haarlem aan, omdat deze zeer veel ervaring heeft met het doen van inbraakpreventie en het vervangen en openen van sloten. Laat jezelf informeren door deze expert. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden