Welkom in mijn huis

Waarom een gietvloer aanleggen?

Waarom een gietvloer aanleggen?

Geplaatst op

Als je een nieuwe vloer wil laten leggen in je kantoor of huis dan kan je kiezen voor laminaat, hout of vloerbedekking maar ook voor een gietvloer. Dit is een vloer die over de ondervloer heen gegoten wordt. Zo krijg je een naadloze vloer, die er ook nog eens luxe uitziet. Zo maak je de vloer makkelijk schoon en daarnaast is de gietvloer ook nog eens vochtwerend en brandwerend. Ook is het een duurzame vloer die lang meegaat en je kan een gietvloer ook nog eens combineren met vloerverwarming. Gietvloerrotterdam.nl heeft daarom veel gietvloeren in allerlei kleuren, zodat er altijd een vloer is die bij het interieur van je woning of kantoor in Rotterdam past.

Prijzen van diverse gietvloeren

Bij Gietvloer Rotterdam beginnen de prijzen van gietvloeren vanaf 24 euro per vierkante meter. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de ondervloer. Die moet schoon, stofvrij, droog, recht en naadloos zijn, voordat de gietvloer eroverheen gegoten kan worden. Als dat niet zo is dan moet Gietvloer Rotterdam de vloer voorbewerken, zodat oneffenheden in de ondervloer niet te zien zijn als de gietvloer er uiteindelijk ligt. Verder kan je kiezen uit verschillende soorten gietvloeren, die ieder weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Daarnaast wordt gekeken naar de grootte van de vloer en eventuele extra’s, zoals vloerverwarming, een anti-sliplaag of een geluidswerende laag.

Gietvloer aanleggen in Rotterdam

Bij Gietvloer Rotterdam vraag je vrijblijvend een offerte aan om te bepalen wat voor jou de mogelijkheden zijn. Geef aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden, om wat voor ruimte of gebouw het gaat, welk type ondergrond aanwezig is, of vloerverwarming aanwezig is, of het gaat om nieuwbouw of niet en tot slot vul je het aantal vierkante meters in. Op basis van die gegevens neemt Gietvloer Rotterdam contact op over de mogelijkheden en de prijzen. Zo voorkom je dat je voor nare verrassingen komt te staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden