Welkom in mijn huis

Vernieuwen van onze garage

Vernieuwen van onze garage

Geplaatst op

Als een echte fan van fietsen heb ik ook veel verschillende fietsen. In mijn garage staan deze opgesteld en staan ze altijd klaar om te gaan fietsen. Zo heb ik normale fietsen, elektrische fietsen, wielrenners en ook mountainbikes. Ik kan enorm genieten van elke vorm van fietsen en daarom doe ik het ook het liefst hele dagen. Van sportfietsen tot een lekker stukje fietsen door de mooie Twentse regio. Toch wordt het erg lastig om mijn fietsen goed kwijt te kunnen in mijn garage. Hiervoor werd het echt tijd voor een kleine verbouwing zodat ik alles netjes kan opstellen en dat ik alle ruimte heb om er ook nog mee te kunnen werken. Hiervoor moesten er een aantal dingen gebeuren om dit te kunnen realiseren. Zo wil ik de indeling aanpassen om ruimte te creëren en het vervangen van de kapotte garagedeur staat ook op de planning.

Nieuwe garagedeur laten plaatsen

Bij een goede fietsvriend van mij heb ik gezien hoe handig een elektrische garagedeur is. Het werkt erg gemakkelijk en ook past het perfect bij mijn garage en woning. Ik heb hiernaar ook gelijk geïnformeerd bij Garagedeur Nederland. Hier hebben ze gekeken naar de mogelijkheden en na goed advies hebben ze snel en vakkundig een garagedeur bij mij geplaatst. Door deze garagedeur kan ik nog beter en efficiënter gebruik maken van mijn garage. Ook past deze garagedeur makkelijk bij de garage door de nieuwe indeling. Doordat ik de oude kasten heb verwijder voor handiger en kleinere kasten is de ruimte zoveel groter dat ik nu elk gewenst systeem kwijt kan in mijn garage.

Interieur van onze garage vervangen

Omdat we dus efficiënter met de ruimte om wouden gaan hadden we ook de plannen om de indeling aan te passen. Zo werden de lompe en oude kasten vervangen voor handigere kasten. En ook werd er een handig systeem gemaakt om fietsen op te kunnen hangen aan de muur. Naast deze handige upgrades was het ook belangrijk om het een goed uiterlijk te geven. Hiervoor schakelden we door naar Schildersbedrijf in Rijssen. Zij hebben onze garage zeer snel en vakkundig geschilderd en daardoor hebben we nu een erg strakke garage met genoeg ruimte en handige systemen om nog meer te genieten van mijn hobby.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Wanneer kies je voor een zwarte of een witte vloer?

Bij het plannen van een interieur zijn de vloeren de basis waarop de rest van de ruimte rust. En een van de eerste keuzes die je moet maken, is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden