Welkom in mijn huis

Traagschuim matras geschikt voor kinderen?

Traagschuim matras geschikt voor kinderen?

Geplaatst op

Voor je kinderen wil je natuurlijk altijd het beste van het beste. Een traagschuim matras is ideaal om uw kinderen comfort en voldoende steun te bieden tijdens het slapen, ook terwijl ze nog groeien. Voor de veiligheid is het belangrijk dat je wel het juiste moment uit kiest voor de overstap op een matras met traagschuim.

Traagschuim matrassen veilig voor baby’s en peuters?

Het is niet aan te raden om baby’s en peuters op een traagschuim matras voor kinderen of volwassenen te laten slapen. Volgens de Britse regelgeving moeten alle matrassen voor kinderen jonger dan 18 maanden worden gemaakt met behulp van ademend koudschuim – niet met traagschuim. Dit is om ervoor te zorgen dat uw kleintje veilig kan ademen en slapen, in welke positie ze ’s nachts ook rollen.

Geschikte leeftijd voor het slapen op een traagschuim matras?

Traagschuim is een warmtegevoelig materiaal dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Dit betekent dat je een beetje in de matras zinkt. Om je kind veilig te laten slapen op een traagschuim matras, moet het kind zelfstandig kunnen omrollen.

Over het algemeen wordt het matras vervangen wanneer een kind in een éénpersoonsbed kan liggen, zodat je eenmalige kosten hebt voor een nieuw kinderbed. Uiteindelijk kent de ouder hun eigen kind het beste. Bekijk daarom zelf wanneer het kind uit het baby-/peuterbedje gegroeid is.

Zijn traagschuim matrassen geschikt voor kinderen en tieners?

Traagschuim matrassen zijn geweldig voor kinderen en tieners omdat ze hierop vaak minder draaien en comfortabel liggen. De nachtrust wordt hierdoor beter en kinderen komen hierdoor lichamelijk en geestelijk beter tot rust. Een goed traagschuim matras ondersteund ook een gezonde slaaphouding, voorkomt klachten aan de wervelkolom en verlicht de druk op de gewrichten.

De beste traagschuim matrassen voor kinderen en tieners zijn traagschuim matrassen met pocketvering. Dit ontwerp combineert alle comfort en gezondheidsvoordelen van traagschuim met een zeer ondersteunende kern van pocketveren. Naarmate uw kind groeit en zich verder ontwikkelt, blijven deze individuele pocketveren jaar na jaar ondersteuning op maat bieden.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Wanneer kies je voor een zwarte of een witte vloer?

Bij het plannen van een interieur zijn de vloeren de basis waarop de rest van de ruimte rust. En een van de eerste keuzes die je moet maken, is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden