Welkom in mijn huis

Tips voor het inrichten van je kantoor

Tips voor het inrichten van je kantoor

Geplaatst op

Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van je kantoor? Dan ben je met dit blog aan het juiste adres! In dit blog leggen we je uit welke elementen je terug moet laten komen in je nieuwe kantoor en welke details je kantoor helemaal compleet maken. Nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar desko.nl. Deze partij verkoopt alles wat je voor je kantoor nodig hebt.

Tip 1: Licht is belangrijk voor de productiviteit

Verlichting is één van de belangrijkste elementen van je kantoor; een onjuiste belichting kan ervoor zorgen dat je kantoor een compleet andere uitstraling krijgt. Probeer zoveel mogelijk natuurlijk daglicht binnen te krijgen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat je werknemers harder zullen gaan werken wanneer het kantoor gevuld is met daglicht.

Tip 2: Kies voor meubels die passen bij je bedrijf

Een modern en fris bedrijf is natuurlijk niet compleet zonder mooie design bureaustoelen, vergaderstoelen en tafels. Zorg er dus voor dat je je meubels afstemt op het imago dat je met je bedrijf wilt uitstralen. Mocht je klanten over de vloer krijgen of een bedrijfsvideo willen maken, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen.

Tip 3: Maak het niet te druk

De basis van een kantoorpand is altijd neutraal; denk hierbij aan grijstinten, zwart tinten en wit tinten. Vanuit deze basis kun je verder werken; kies bijvoorbeeld voor één wand in een pastelkleur (of juist een hele felle) die matcht met je bedrijfskleuren. Op deze manier geef je je kantoor net dat persoonlijke tintje.

Tip 4: een goede vloer is het halve werk

De vloer is (letterlijk) de basis van je kantoor en is een belangrijke factor voor de uitstraling van je interieur. Ook is het belangrijk om, voordat je een vloer kiest, af te vragen welk type vloer het beste bij je kantoor past. Heb je vaak mensen over de vloer met vieze schoenen? Dan kun je beter gaan voor een gietvloer of een ander type vloer die eenvoudig te reinigen is. Gaat het om een kantoor waar de akoestiek niet heel goed is? Overweeg dan vloerbedekking.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden