Welkom in mijn huis

Tegels: de grootste trends van dit najaar

Tegels: de grootste trends van dit najaar

Geplaatst op

Wil jij wat inspiratie op doen voor jouw huis volgens de laatste trend? Tegelcentrum Siddeburen deelt met jou wat er hot en happening is op het gebied van tegels!

Aardekleuren

Al langere tijd zien we deze trend, maar dit najaar zetten aardetinten zich echt door in het interieur. Dit uit zich in Terracotta en het gebruik van natuursteen.  Het geeft je het gevoel dat je dichterbij de natuur staat en creëert rust. Je kunt deze look prachtige combineren met veel groen in huis. Grote planten en hangplanten staan hier erg goed bij. En bijvoorbeeld pannenkoekplanten en gatenplanten geven een speels effect.

Waar in huis:

Vloertegels woonkamer, voor een echt zen gevoel. Daarnaast geeft deze stijl in de badkamer het gevoel alsof je in de amazone bent. Ook hier kun je planten gebruiken. Maar om er zeker van te zijn dat die hoge luchtvochtigheid aankunnen, kun je het beste kiezen voor kunstplanten.

Marmer

Hou jij wel van een echt koninklijk gevoel in huis? Dan is de marmer trend echt iets voor jou. Marmer straalt pure luxe uit en was daarom een veel gebruikt materiaal in veel koninklijke onderkomens. Niet volkomen onverwacht, hangt er echter wel een aardig prijskaartje aan deze steen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel prachtige imitatiestenen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Waar in huis: Marmer is dé look voor een royalty badkamer. Wil jij nog een stapje verder gaan? Gebruik dan in combinatie met het marmer goudtinten.

Zwart en Wit

Hou jij van een fifties look? Dan is deze trend perfect. Klassiek en stijlvol. Daar draait het om bij deze tegels. Ook geeft zwart en wit een hele geordende, nette look. Waar in huis: Gebruik het in de woonkamer of bij de wandtegels keuken en waan jezelf in een Frans herenhuis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden