Welkom in mijn huis

Stukadoor laten toepassen in de woning

Stukadoor laten toepassen in de woning

Geplaatst op

Stukadoor kan worden toegepast om oneffenheden uit muren te verwijderen. Strakke muren waarop verf en latex spuitwerk goed hecht is het uitgangspunt van stukadoor. Oudere muren hebben vaak veel gaten en ongelijkheden waardoor verflagen niet altijd mooi pakken. Stukadoor Weesp kan deze oneffenheden zowel bij nieuwbouw als bij oudere woningen netjes maken met speciaal stukadoor werk waarbij gaten en ongelijkheden in muren worden dicht gemetseld. Naast muren kan stucwerk ook prima op plafonds worden toegepast bij scheuren en gaten. Plafonds ogen op deze manier weer strak en stabiel. Stucwerk wordt door de vakman zeer netjes afgewerkt waardoor wanden er eigenlijk weer zo goed als nieuw uitzien.

Materialen bij het stucwerken van wanden

De materialen die worden geleverd zijn van hoge kwaliteit en je kunt er langdurig van genieten. Voor elke wand is een speciaal soort pleisterwerk geschikt om mee te stucwerken. Ook de structuur is per pleisterwerk verschillend van een fijn mengsel, extra fijn tot een middel mengsel. Voordelen van de materialen zijn dat ze schrob en watervast zijn. Ook kleuren blijven lang mee en het pleisterwerk heeft een lange levensduur. Elke gewenste kleurtint is mogelijk passend bij de gewenste interieurstijl.

Beton cire en stukadoor van ruimtes binnen huis

Stukadoor kan ik verschillende ruimtes in de woning worden toegepast zoals de badkamer, slaapkamer en keuken. Stucwerk kan onder andere worden toegepast op plafonds, op muren en op gipsplaat. Stucwerk is zeer hygiënisch omdat kieren en naden worden dicht gemetseld. Een mooie moderne toepassing is beton cire. Beton cire is een nieuwe variant op beton en is een soort gietmengsel die wanden en vloeren van de woning een massieve moderne en luxe uitstraling geven. In beton cire kunnen nissen worden gemaakt waar je decoratie stukken in kunt zetten zoals beeldjes en vazen met bloemen. Ook kunnen er led spotjes in zo een mooie massieve wand worden gebouwd voor extra accent.

Stukadoor en beton cire in de badkamer

De badkamer leent zich uitstekend om creatief te werk gaan. Mooie hygiënische badkamers die je in moderne interieurs vaak terug ziet met een echte beton look gemaakt van beton cire. Door de nissen kunnen douchegel etc in de wand worden geplaatst. Zeep rekjes zijn zo niet meer nodig omdat opbergen in de nissen mogelijk is. Het grote voordeel van beton cire is dat het makkelijk is schoon te houden en weinig onderhoud vraagt door de gladde oppervlakten. Indien je nog badkamer tegels hebt kan daar stukadoor over heen worden geplaatst zodat die weg vallen en je er niks meer van ziet.

Stukadoor laten toepassen in oude en nieuwe woningen

Bij elk interieur kan stukwerk worden toegepast. Stucstunter.nl kan stukadoor met goede materialen in zowel oude als nieuwe woningen toepassen zodat muren egaal en netjes zijn. Wat ook in de mode is, is een unieke look. Hiervoor is er speciaal de Italiaanse of Marokkaanse stucwerk methode. Een marmer look wat een luxe sfeer geeft past bij Italiaanse stukadoor en past zeer mooi in badkamers en keukens. Marokkaans is daartegen weer wat warmer in warmere tinten. Dit type stukwerk werd gebruikt door Berbers.

Stucwerk toepassen op gipsplaten en in keukens

Gipsplaten lenen zich uitstekend voor stucwerk. Ook kunnen met gipsplaten makkelijk ruimtes worden gescheiden. Gipsplaten ogen mooi en strak en creëren ruimte in de woning. In diverse kleuren kun je gipsplaten toe laten passen in elke plek van de woning. Naden in gipsplaten kunnen weer netjes egaal worden gemaakt met stucwerk. De keuken krijgt vaak met dampen te maken van hete pannen etc. Plafond kan dan wat beschadigen op ten duur. In dat geval kan ook het plafond worden afgewerkt met stuk en pleisterwerk zodat deze langere tijd mooi blijft. In keukens is het belangrijk te zorgen voor egale muren alvorens de keuken wordt geplaatst anders kunnen er vochtplekken ontstaan in keukenkastjes als het stucwerk later wordt toegepast.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden