Nooit meer uitglijden met de antislip trap!

Iedereen kent het wel; je rent nog even snel naar boven toe voordat je de deur uit moet, en bij het naar beneden gaan ben je zo gehaast, dat je uitglijdt en valt. Uitglijden op de trap is heel erg vervelend maar kan daarnaast ook nog eens erg gevaarlijk zijn. gelukkig is daar nu een oplossing voor. De antislip trap!

Een onderhoudsarme antislip trap

Per dag belanden er honderden mensen op de spoedeisende hulp. Maar liefst 10% van deze mensen komen daar terecht nadat zij van de trap zijn gevallen. Bij kinderen is dit nog meer; 3700 kinderen komen ieder jaar op de spoedeisende hulp terecht. Hiervan is het overgrote deel van de trap gevallen. Dit soort nare ongelukken kunnen tegenwoordig gelukkig voorkomen, of in ieder geval flink beperkt, worden door middel van een traprenovatie van Next Step. Zij kunnen heel eenvoudig een antislip trap bij je plaatsen, door middel van overzettreden. 

Wat zijn overzettreden?

De naam zegt het eigenlijk al; overzettreden zijn treden die over je oude trap heen geplaatst worden. Zo kun jij snel genieten van je nieuwe trap en zit je niet lang in de rotzooi. Kies je voor mooie, nieuwe overzettreden dan kun je er vanuit gaan dat het de hele look in huis op een positieve manier veranderd! Er zijn verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar, dus er is altijd wel iets wat bij de rest van je woning past. Kies bijvoorbeeld voor mahonie-, eiken of essenhout, een steendessin of de populaire betonlook. En het maakt hierbij niet uit of je een open of dichte trap hebt, het is allemaal mogelijk. Binnen een dag kun jij genieten van je nieuwe antislip trap, zonder hak- en breekwerk. 

Andere antislip mogelijkheden

Natuurlijk zijn er, naast de antislip treden, nog andere mogelijkheden om je trap antislip te maken. Wel is het zo dat deze niet de juiste oplossing bieden voor de lange termijn. De antislip treden hebben een garantie van maar liefst 20 jaar, dus hiermee weet je zeker dat je goed zit. Antislip verf is ook een optie, maar deze moet elke 5 jaar opnieuw aangebracht worden omdat het heel snel slijt. Een andere optie zijn zogeheten antislip strips, echter verpest dit aanzienlijk het uiterlijk van je trap. Ook de antislip tape zorgt niet voor de juiste oplossing. Deze tape is enkel in transparant en zwart verkrijgbaar waardoor je het altijd op je trap zal zien zitten. Dit staat niet mooi maar daarnaast wordt de tape ook erg snel vuil. Dit probleem heb je bij de antislip treden niet.  

Deel deze blog

Geplaatst op | Geplaatst in Geen categorie


Notice: Undefined index: title_1 in /home/seo18/domains/welkominmijnhuis.nl/public_html/wp-content/themes/kingfisher/templates/footer.php on line 12


Notice: Undefined index: content_1 in /home/seo18/domains/welkominmijnhuis.nl/public_html/wp-content/themes/kingfisher/templates/footer.php on line 13
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks