Welkom in mijn huis

Nieuwe vloer nodig? Overweeg vloercoating!

Nieuwe vloer nodig? Overweeg vloercoating!

Geplaatst op

In deze blog willen we graag met je doornemen wat je hebt aan vloercoating. Het is namelijk een manier om heel snel een hele nieuwe vloer te realiseren. Er zijn wel een aantal dingen waar je aan moet denken, maar dat nemen we in deze blog met je door. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij van je oude vloer een gloednieuwe coatingvloer kan maken. Erg leuk en inspirerend!

Hoe werkt het? 

Wanneer jij thuis een oude vloer hebt liggen die al egaal is maar waar je wel helemaal klaar mee bent, dan is het mogelijk om er een nieuwe vloer overheen te leggen. Hoe werkt dit eigenlijk? Heel gemakkelijk: je kunt een coating aanbrengen op een bestaande vloer, denk daarbij aan een tegel- of betonvloer. Het is belangrijk dat de vloer egaal is, dan zal de coating goed pakken op de ondergrond. Natuurlijk wil je ook geen bubbels en heuvels op je coatingvloer, dus eerst goed egaliseren door de vloer schoon te maken en dan de vloercoating erop. 

Welke kleuren zijn er?

De grijze vloer is erg populair tegenwoordig, maar een coatingvloer is in verschillende kleuren te leggen. Vrijwel in elke RAL-kleur. Dat is erg handig, want zo past de vloer altijd bij het idee dat je hebt voor wat betreft het design van je woning. Het maakt dus niet uit hoe gek je het wilt maken, deze vloercoating is altijd te matchen met je meubels, muurverf en andere attributen in de woning. 

Inspiratie

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste inspiratie te krijgen. Laat je daarom altijd adviseren door experts, offline en online, om altijd de leukste ideeën voor jezelf te verzamelen. Deze kun je allemaal op een bord plakken zodat je een mooi overzicht hebt van wat je allemaal gezien hebt. Daaruit kun je dus een totaal nieuw interieur creëren.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden