Welkom in mijn huis

Met deze pyjama slaap jij als een roos!

Met deze pyjama slaap jij als een roos!

Geplaatst op

Heb jij moeite met in slaap komen? En doe jij er al van alles aan om dat te bevorderen? Je gaat op tijd naar bed, zit ’s avonds niet te lang op je telefoon en je drinkt ’s avonds al helemaal geen koffie meer! Als jij je hier in kunt vinden, ben je al hard op weg naar een heerlijke nachtrust. Maar wist je dat het materiaal van jouw pyjama ook van invloed is op de hoeveelheid en kwaliteit van jouw slaap? In deze blog leg ik je uit welk materiaal jij het beste kunt kiezen.

Wol
Als we het over klassiekers hebben is dit een absolute topper! Over nostalgie gesproken. Lekker in de winter onder de wol kruipen. Eén ding is zeker, met een pyjama van wol krijg jij het niet koud ’s nachts. Wol is een perfecte isolator en daarmee vooral geschikt, voor echte koude nachten. Anders loop je het risico om het te warm te krijgen ’s nachts!

 Polyester

Polyester doet je misschien net als wol denken aan warme. In het verleden stond polyester terecht bekend als een materiaal waar je enorm van ging zweten. Tegenwoordig is het echter zo dat polyester een stuk beter warmte kan reguleren. Polyester is een goede manier om warm te blijven in de nacht.

Katoen
We hebben allemaal wel een katoenen pyjama. Dit is dan ook het meest voorkomende materiaal om in te slapen. En het heeft die positie met recht verdient. Katoen neemt uitstekend vocht op en reguleert de warmte. Het houdt daarentegen warmte minder goed vast, waardoor je er in koude nachten minder goed in slaapt.

Modal
Wellicht heb je nog niet eerder van dit materiaal gehoord, omdat het minder bekend is dan katoen. Het heeft echter wel een aanzienlijk aantal voordelen. Zo neemt het nog beter vocht op dan katoen en kun jij er gegarandeerd goed in bewegen door de elasticiteit en lichtheid van de stof. Ook voor deze stof geldt dat het minder geschikt is voor koude nachten.

Wil jij jouw perfecte pyjama, lang nachthemd of huispak kopen? Bekijk de Jolyz Pyjama-webshop!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden