Welkom in mijn huis

Lifehacks bij het verhuizen naar een nieuwe woning

Lifehacks bij het verhuizen naar een nieuwe woning

Geplaatst op

Verhuizen is een ingrijpend moment in je leven. Buiten het feit dat je in een (relatief) onbekende omgeving terechtkomt, moet je ook je gehele inboedel over zien te brengen. Dit heeft nogal wat voeten in de aarde, waar je je familie en vrienden liever niet meer lastigvalt. Er zijn echter een aantal manieren waarmee je een verhuizing een stuk makkelijker maakt.

Schakel gewoon een professioneel verhuisbedrijf in

Het kan aanlokkelijk zijn om toch die goede vriend of je familie in te schakelen bij een verhuizing. Echter, wat veel mensen vergeten is dat die tientallen verhuisritjes met een normale auto soms nog duurder is dan een professioneel verhuisbedrijf, zoals SW de Vries Verhuizingen. Je vergeet namelijk al snel dat grotere artikelen al snel niet in een auto met kleine aanhanger past. Het is vaak zonde van de tijd en energie om alles zelf te willen doen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat spullen beschadigd raken, omdat verhuisbedrijven jouw spullen eigenlijk altijd verzekeren.

Vervang de sloten en maak reservesleutels

Een van de eerste dingen die veel huiseigenaren doen is het veranderen van de sloten van hun nieuwe huis. Het is niet lastig om nieuwe deurbeslag te installeren. Bovendien kost een set basis deurknoppen en sloten voor je voor- en achterdeur ongeveer maar €50,-. Het lijkt misschien onnodig, maar je weet niet of er kopieën zijn van uw oude sleutel die rondzweven (zelfs bij de eigenaren voor de vorige eigenaar). Een beetje geld en tijd investeren kan je beschermen tegen inbraak.

Installeer plafondventilatoren in grotere kamers

Plafondventilatoren zijn een energiezuinige manier om de lucht in jouw huis in beweging te houden. Door het luchtcirculatie-effect kunt je jouw thermostaat in de zomer een graad of twee hoger en in de winter een graad of twee lager houden, wat een vrij grote besparing oplevert.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Wanneer kies je voor een zwarte of een witte vloer?

Bij het plannen van een interieur zijn de vloeren de basis waarop de rest van de ruimte rust. En een van de eerste keuzes die je moet maken, is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden