Welkom in mijn huis

Leuke interieurtrends in 2020

Leuke interieurtrends in 2020

Geplaatst op

Wat is er nu leuker dan elk jaar je interieur aan te passen om het weer helemaal trendy en modern te maken? En hoe leuk is het als dit ook nog eens met een klein budget en weinig tijd kan? Wil jij weten hoe je elk jaar je interieur vernieuwd door middel van kleine en goedkope aanpassingen? Lees dan snel verder.

Nieuwe bloempotten, vazen en planten

Elk jaar je bloempotten en vazen vervangen wordt al snel een dure grap. Daarom raden we je aan om regelmatig een bezoekje aan de kringloop te brengen. Ook lokale weggeef-, verkoop- en ruilgroepen zijn ideaal om goedkoop (of zelfs zonder ook maar iets te betalen), aan nieuwe accessoires te komen. Je zou ook met vrienden of familie kunnen bespreken of ze wat willen ruilen.

Vind je de vorm of maat van je vazen en potten nog leuk, maar wil je een andere kleur? Koop dan wat gesso, verf en vernis en pimp je favoriete vazen. Zo maak je een ouderwetse glazen vaas weer helemaal hip in jouw favoriete kleur. Vergeet niet dat ecologisch verantwoord decoreren één van de belangrijkste trends in 2020 is. Dus hergebruiken en pimpen is helemaal hip.

Stopcontacten, schakelmateriaal en deurklinken

Vervang je vergeelde oude stopcontact en al je schakelmateriaal door nieuwe moderne varianten. Ook je deurklinken gaan op een gegeven moment vloeken met de rest van je inrichting. Haal nieuwe bij de bouwmarkt of bij de kringloop als je er toevallig eens wat leuke tegenkomt. Vergeet niet de knoppen en hendels van je lades en keukenkastjes te vervangen. Ook dit is een simpele manier om je keuken een nieuwe look te geven.

Likje verf hier, likje verf daar

Het is in 2020 nog steeds heel trendy om één of twee muren in je woonkamer in een leuke kleur te verven. Donkere kleuren geven een warme sfeer, en fellere kleuren passen weer beter bij een lichte woning. Groen, rood en grijs zijn de meest populaire kleuren dit jaa

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden