Welkom in mijn huis

Led panelen in plaats van een TL-balk. Wat een verbetering!

Led panelen in plaats van een TL-balk. Wat een verbetering!

Geplaatst op

Werk je op een kantoor dat al een tijd bestaat? Dan ken je waarschijnlijk de irritatie wel als een van de TL-balken die aan het plafond hangen op het punt staan er mee op te houden. Eerst krijg je dan een nare brom of piep en voor je het goed en wel in de gaten hebt, gaat die lamp ook nog eens knipperen. Om gillend gek van te worden. Zeker wanneer jij achter je bureau je werk probeert te doen. Het wordt dus echt tijd om daar iets aan te doen. En dat hoeft helemaal niet heel moeilijk of heel duur te zijn. Kies voor led panelen en je hebt altijd goed licht!

Led panelen zijn er voor inbouw maar ook voor opbouw

Veel kantoorruimtes, helemaal de kantoren die al een aantal jaren oud zijn, hebben een verlaagd plafond met van die panelen. Dat is niet zonder reden. Deze panelen zijn gemaakt van poreus materiaal dat de ergste galm weet te dempen. Je hebt dan niet het gevoel dat je in een steriele ruimte zit. Zeker aan de telefoon kan dit het verschil maken. Wat ook een voordeel is van paneelplafonds is dat je er heel gemakkelijk led panelen in kunt plaatsen. Je verwijdert een plafondplaat en doet daar een led paneel voor in de plaats. Heb je geen verlaagd plafond maar wil je wel led panelen? Geen probleem. Deze panelen zijn er ook als opbouwversie.

Verschillende maten voor inbouw

Niet ieder plafond is hetzelfde en de maten van de plafondpanelen in jouw plafond kunnen dus wel eens net iets anders zijn dan de standaard. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt online precies die led panelen vinden die ingebouwd kunnen worden in jouw plafond. Het is een kwestie van “meten is weten”. Je hoeft dan geen grote verbouwing aan te gaan, je kunt echt simpelweg een plafondplaat vervangen voor een led paneel. De bedrading kun je gewoon boven het verlaagde plafond laten lopen.

Verschillende kleuren wit licht

Dan is er nog de keuze op het gebied van licht. Je wilt, zeker op kantoor, helder licht dat niet te fel is. Het moet geen weerschijn geven in de monitor van de laptop of de pc van je werknemers en ook weer niet zo fel zijn dat je medewerkers met een zonnebril op gaan zitten. Het kiezen van het juiste licht is belangrijk. Op de website kun je precies zien welke kleuren wit licht er zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden