Welkom in mijn huis

Kerstbomen IKEA 2021

Kerstbomen IKEA 2021

Geplaatst op

De IKEA kerstbomen die je dit jaar niet mag missen
We kijken tijdens deze koude wintermaanden allemaal uit naar het moment dat we samen met vrienden en familie kerst kunnen vieren. We doen dat het liefst in een rijk versierd huis met een mooie kerstboom en sfeervolle decoratie. Veel mensen kopen hun kerstboom bij een van de bekendste woonwarenhuizen, IKEA. De winkel biedt niet alleen mooi ontworpen kunstbomen en echte bomen, ze zijn ook nog eens heel betaalbaar.

Kerstcollectie 2021

De kerstcollectie 2021 van IKEA is weer uitgebracht en heeft ook dit jaar weer heel wat moois te bieden. Uiteraard zien we het Scandinavische design ook terug in de kerstdecoratie. Je ziet dit bijvoorbeeld in de nieuwe elektrische kandelaars met strakke vormen en matzwarte kleuren. Daarnaast is er ook ruimte voor de knusse romantische kant van Scandinavië met blankhouten kerststerren en papieren kerstbomen.
Een aanrader is de groen-witte maretak collectie met lampjes, tafellopers, servetten en naamkaartjes met maretak-print.
Echte IKEA kerstbomen 2021
Bij IKEA kun je ook dit jaar weer terecht voor echte kerstbomen die verkrijgbaar zijn vanaf eind november. De grootste en mooiste boom in het assortiment is de Abies Nordmanniana oftewel de Nordmann kerstboom. Deze populaire kerstboom is 140cm hoog en kost slechts 19,99 Euro. De boom is zo populair omdat hij glanzend groen en symmetrisch is, en bovendien lang mooi blijft.

Als je geen ruimte hebt voor een grote kerstboom kun je ook kiezen voor kleinere echte kerstbomen zoals de Aroucaria, een sparretje van 17 cm, of een Picea Glauca Conica van 15 cm.

Potten en voeten

Bij IKEA kun je ook potten en voeten kopen om je kerstboom in te plaatsen. Als je kiest voor een omgehakte boom moet je zorgen dat de voet altijd vochtig blijft, maar niet te nat is.

Kerstster

Liefhebbers van de Poinsettia, of Kerstster zullen blij zijn om te horen dat ook die verkrijgbaar is bij IKEA. Vanaf 2 Euro heb je een echte kerstster en vanaf 5,99 een kunstplant.

IKEA Kunst kerstbomen 2021

Als je liever een kerstboom koopt die wat langer meer gaat dan kun je kiezen voor een kunst kerstboom. Ze zijn er al met een lengte van 6 cm tot wel 2,10 meter. De kleinste boompjes zijn ideaal voor kleine ruimtes zoals een tuinkamer, studentenkamer, kantoorruimte, of zelfs voor op het toilet. Het is belangrijk om te weten dat de kerstbomen niet thuis worden bezorgd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden