Welkom in mijn huis

Je tuin opwaarderen met een tuinkamer

Je tuin opwaarderen met een tuinkamer

Geplaatst op

Helaas moeten we er weer aan toegeven, de zomer is voorbij en de een vindt dat leuker dan de ander. We verplaatsen terug naar binnen en de heerlijke ruimte in de tuin, wordt weer een aantal maanden verwaarloosd. De dagen komen er weer aan dat het zonnetje heerlijk schijnt, maar het simpelweg te koud is om buiten te gaan zitten. Frustrerend is dit voor de mensen die het liefst altijd buiten zijn. Herken jij jezelf hierin en wil je ook altijd buiten zijn? Misschien is een tuinkamer dan wel iets voor jou! Lees vooral verder om erachter te komen wat een tuinkamer jou kan bieden.

Een tuinkamer

Tuinkamers zijn min of meer een uitbreiding van je woning. Ze bestaan voornamelijk uit glazen wanden waardoor je een echt buitengevoel ervaart, maar dan zonder een zuchtje wind of kou. In een tuinkamer kan je gedurende alle vier de seizoenen genieten van de zon. Zo zit jij al vroeg in het voorjaar je koffietje “buiten” te drinken en geniet je hier het hele jaar door van een borrel met je gasten.

Andere voordelen van een tuinkamer

Een ander veel gebruikte optie als uitbreiding aan een woning is een uitbouw. Desalniettemin, is een tuinkamer vaak voordeliger dan een uitbouw in zowel bouwtijd als kosten. Ook zijn er meer opties in het design en samenstelling van de tuinkamer. Een tuinkamer kan je precies op maat ontwerpen en zijn dus erg flexibel. Zou biedt Metalura tuinkamers aan met een kleurkeuze tot 240 kleuren, verschillende kozijn materialen en zijn er opties voor duurzame bescherming. De perfecte tuinkamer samenstelling stel je dus zelf samen, aangepast op jouw eigen behoeftes en smaak.

Geïnteresseerd geraakt in een tuinkamer met veel glas en licht als uitbreiding van jouw woning? Vind hier nog meer inspiratie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden