Welkom in mijn huis

Jaloezieën voor je ramen

Jaloezieën voor je ramen

Geplaatst op

Het grote moment is aangebroken, je hebt de sleutels van je nieuwe woning eindelijk in handen gekregen. Tijd om je te gaan verdiepen in de inrichting van je huis.

Er moeten nogal wat keuzes gemaakt worden zoals:

  • meubels
  • keuze voor verf of behang
  • raambekleding

Stuk voor stuk nieuwe uitdagingen, die je met veel plezier zult aangaat.

De ruimte in jouw huis is bepalend voor de inboedel die jij gaat aanschaffen.

Of het nu gaat om meubels in je woonkamer of raambekleding door het hele huis, je zult het meetlint ter hand moeten nemen. Alleen zo weet je zeker dat alles ook echt gaat passen.

Bij meubels hoeft het niet heel erg te zijn als de maten wat afwijken.

Hoe anders is dat echter bij de raambekleding. Om je nieuwe woning tot in de puntjes verzorgd te krijgen, is het goed om hulp in te schakelen.

Kies je voor zwarte houten jaloezieën of lamellen in een andere kleur, dan is het echt nodig om de afmetingen goed helder te hebben.

Meetservice

Vraag gewoon om een adviesgesprek als je raambekleding overweegt.

Vooral bij houten jaloezieën is elke millimeter van groot belang. Door hier de hulp van een deskundige bij te vragen, weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

De specialist kan bij jou thuis komen en de maten opnemen, maar het is ook mogelijk om dit via een videocall te doen.

Aangezien deze meetservice jou helemaal geen geld kost, is het zonde, hier geen gebruik van te maken. Je kunt via de website je gegevens achterlaten voor een afspraak.

Hierbij kan je zelfs aangeven of je iemand thuis wilt laten komen, of dat je de afspraak via de videocall wilt laten verlopen. Heb je direct al vragen, dan is het bij het aanvraagformulier op de website gelijk in te vullen. Zo weet de specialist direct wat er speelt. Heb je eenmaal de afspraak, dan krijg je meteen het antwoord op al jouw vragen.

Maak een geheel van je interieur met jaloezieën

Is de deskundige langs geweest, dan is de kans groot dat jij precies weet, welke jaloezieën er voor jouw ramen komen te hangen.

Waarschijnlijk is jou ook al verteld in welke kleurstellingen de houten jaloezieën leverbaar zijn.

Houten jaloezieën zwart zijn helemaal trendy. Bovendien passen deze heel goed in de meeste huishoudens. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een andere kleur dan is dat natuurlijk mogelijk. Van zwart tot grijs en van wit tot crème, er is vast een kleur die jij mooi vindt.

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Wanneer kies je voor een zwarte of een witte vloer?

Bij het plannen van een interieur zijn de vloeren de basis waarop de rest van de ruimte rust. En een van de eerste keuzes die je moet maken, is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden