Welkom in mijn huis

Huis- en tuintips om de zomer mee af te sluiten

Huis- en tuintips om de zomer mee af te sluiten

Geplaatst op

Voor de meesten is de zomervakantie weer voorbij en denken we langzaam maar zeker weer aan de herfst. Veel vakantiegangers werken met vooraf bepaalde budgetten en voor de thuiskomers die nog wat over hebben heb ik een aantal handige investeringstips.

Koop alvast haardhout en houtpellets

Ook al wil je nog lang niet aan de herfst denken, soms kan het flink lonen om dit wel te doen. Want leveranciers van haardhout en houtpellets doen er graag van alles aan om jou nog wat brandhout te laten kopen. Haardhout kopen in de winter is vaak een stuk duurder dan in de zomer, vanwege bovengenoemde reden. De omzet loopt terug want het is warm genoeg en er wordt aanzienlijk minder gestookt. Het is dus een goed idee om van je overgebleven vakantiegeld alvast wat voorraad in te slaan. Je zit er in de herfst en winter dan voor een prikkie lekker warm bij.

 

De voordelen van een waterontharder

Je bent net terug van vakantie en hebt al weken niet gepoetst. Het kan zeer demotiverend zijn als je thuis komt en je de kalk in de badkamer hoog tegen de muur aan ziet zitten. Door van je overgebleven vakantiegeld een waterontharder aan te schaffen is dit verleden tijd. Een waterontharder in je huis plaatsen heeft vele voordelen die ik je hieronder graag vertel.

Minder poetsen
Doordat alle kalk uit het water wordt gehaald ben je een stuk minder lang bezig met het schoonmaken van de badkamer, het aanrecht en de huishoudelijk apparaten. Want kalkaanslag is na het plaatsen van een waterontharder namelijk verleden tijd.

            Meer koffie voor minder geld

Ik hoor je al denken “huh meer koffie voor minder geld?”, hoe bedoelt die dat? Nou dat is heel simpel. Door een waterontharder te plaatsen gaan huishoudelijke apparaten een stuk langer mee. Iedereen kent wel de frustratie van het ontkalken van je koffiezetapparaat. Je doet dit altijd netjes volgens de aanwijzingen en toch gaat die om de twee tot die jaar kapot. Met een waterontharder hoef je niks meer te ontkalken en gaat je koffiemachine een stuk minder snel kapot.

Ik hoop dat je de tips in dit artikel opvolgt en je laatste vakantiegeld met goed verstand investeert.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden