Welkom in mijn huis

Hou kalkaanslag buiten de deur!

Hou kalkaanslag buiten de deur!

Geplaatst op

We zijn veel verschillende dingen die kalkaanslag veroorzaakt waar je niet op zit te wachten. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine, vaatwasser, verstopte leidingen en een koffiezetapparaat dat in de ochtend niet meer doet wat het moet doen. Geen best begin van de maandagochtend, zo zou je kunnen denken. Daarom in deze blog een oplossing hoe kalkaanslag buiten de deur te houden. Laat je inspireren en doe je voordeel met informatie.

Kalkaanslag is niet OK

Veel mensen denken een beetje te gemakkelijk over kalkaanslag. “Het is toch maar gewoon een beetje kalk, wat kan dat nou kwaad”. Ze vergisten zich lelijk. Wist je dat kalkaanslag ervoor zorgt dat leiding verstopt raken, apparaten als wasmachines stuk gaan en ook je koffiezetapparaat, bijvoorbeeld de Senseo, totaal niet meer goed functioneert. Apparaten gebruiken meer stroom en gaan sneller stuk. Ze presteren in de regel slechter. Je kunt het heel gemakkelijk voorkomen dat er kalkaanslag in je woning en apparaten terecht komt.

Waterontharder

Het allerbeste om te doen is een waterontharder aanschaffen. Deze zijn niet duur en zorgen ervoor dat kalk dus echt niet meer afzet tegen de leidingen van je woning en keukenapparatuur. We raden je aan om te gaan voor een fysische waterontharder. Het beste kun je dan gaan voor een waterontharder die werkt met een magnetisch veld. Zo ontstaat er een situatie dat kalk in het water blijft zitten, de magnetische straling zorgt hiervoor. Je hoeft ook helemaal geen onderhoud te plegen aan deze waterontharder. Sluit hem aan op de waterkraan, meer specifiek de hoofdkraan die meestal in de meterkast te vinden is, en je bent klaar. Wat een voordeel! Wil je meer weten over deze waterontharder, ga dan naar antikalk.com.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden