Welkom in mijn huis

Het onderhouden van je vloer

Het onderhouden van je vloer

Geplaatst op

e bent natuurlijk hartstikke blij met je vloer, en bent er uiterst voorzichtig mee. Maar toch, er wordt geleefd in huis dus zo heel gek is het niet dat de vloer ook vies wordt. Dit kan snel verholpen worden met de stofzuiger en de dweil, maar er zijn vlekken die er niet zo makkelijk uit gaan.

Onderhoudsadvies

Ongeacht welke vloer je hebt, vloer onderhoudsadvies is altijd welkom. Wanneer je op de website kijken zie je dat er verschillende handleidingen beschikbaar zijn. Wil je de juiste handleiding gebruiken, dan zou je dus eerst moeten weten welke vloer je hebt liggen. Je kan hier denken aan een leistenen, granieten, marmeren, of hardstenen vloer. Zodra je weet om welke vloer het gaat, kun je de handleiding downloaden. 

Duidelijke handleiding

De handleiding is erg duidelijk. Stap voor stap wordt er aan je uitgelegd hoe je de vloer het beste schoon kan maken en met welke producten dit gedaan kan worden. Ook valt er duidelijk te lezen dat je 24-48 uur moet wachten nadat je de vloer gereinigd hebt met bijvoorbeeld een cementverwijderaar. Je doet er dus goed aan dit allemaal netjes op te volgen, om fouten te voorkomen. Wanneer je deze producten foutief toepast kan het namelijk gebeuren dat je vloer een blijvende vlek krijgt, en dat is hartstikke zonde natuurlijk. 

Tegels repareren

Is er per ongeluk een stukje van een tegel afgebroken? Gelukkig is het dan meestal niet nodig direct een nieuwe tegel te laten plaatsen. Door middel van Tenax lijm kun je alles namelijk zo weer vastlijmen. De lijm is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ook in het transparant. Daarnaast zie je bij de lijm heel duidelijk staan voor welk type steen deze lijm geschikt is. Zo zou je hem onder andere kunnen gebruiken voor composiet, graniet, marmer en kalksteen.

De lijm kan op verschillende manieren gebruikt worden, zo kunnen er verschillende materialen gelijmd en gemonteerd worden. Ook kunnen er materialen hersteld worden met de lijm, als deze beschadigd zijn. de lijm is weerbestendig, heeft een hoge hechtingssterkte en is bestand tegen oplosmiddelen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden