Welkom in mijn huis

Goede investeringen voor je woning!

Goede investeringen voor je woning!

Geplaatst op

Wanneer je geld steekt in je woning, wil je graag dat het een investering is waar je ook snel wat voor terugziet! In deze blog geven we een paar interessante duurzame investeringen die je kunt doen aan je woning.

Onderstaande investeringen zorgen er niet alleen voor dat je op termijn meer gaat besparen aan je uitgaven voor stroom of gas, maar het zal er ook voor zorgen dat je huis meer waard wordt zodat je een deel van de initiële kosten terugverdient bij de verkoop van de woning. Als klap op de vuurpijl komt de overheid je ook nog tegemoet met een subsidie voor isolatie.

Spouwmuurisolatie

Een goed geïsoleerde woning kan een enorm verschil betekenen in de energierekening die betaald moet worden. Je kunt de stookkosten laag houden door een dikke trui aan te trekken, maar dat gaat weer ten koste van het woonplezier. Eén van de dingen die je kunt doen om op korte termijn al wat te merken aan de gevoelstemperatuur, is het isoleren van de spouwmuur (spouwmuurisolatie). Dit zorgt ervoor dat er veel minder warmte verloren gaat en je kunt soms na een jaar de investering al teruggewonnen hebben!

Glaswerk

Een ander essentieel onderdeel van een woning waardoor veel warmte en geld verloren gaat, is het glaswerk van de woning. De meeste woningen in Nederland hebben dubbelglas, maar als je in een ouder pand woont wat al een tijd niet gerenoveerd is, is dubbel glas het eerste waar je aan zou kunnen denken voor wat betreft een snelle verhogen in van je woongemak en verlaging van je maandlasten.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn al een poos bekend bij menigeen. Desalniettemin wachten veel mensen nog op “het juiste moment” om in te stappen. Zonnepanelen worden in rap tempo goedkoper en effectiever en hoewel ze volgend jaar mogelijk goedkoper zijn dan ze nu zijn, je kunt dít jaar al beginnen met besparen!

Gerelateerde berichten

Verhuisbedrijf in Leiden vinden

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat dit zo vlekkeloos mogelijk gaat. Verhuizen is echter niet iets dat even snel gebeurd is en er gaan...

Lees meer

Tips voor het onderhouden van je dak

Wees op je hoede als je een huis gaat kopen. Een goed moment om te beginnen met een dak beoordeling voordat je een huis koopt. Het krijgen van een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden