Welkom in mijn huis

Gietvloeren populairder dan ooit

Gietvloeren populairder dan ooit

Geplaatst op

Gietvloeren zijn populairder dan ooit! Voorheen werden ze veel gebruikt in kantoren, dokterspraktijken of tandartsen maar tegenwoordig is het super populair om thuis een gietvloer te hebben. In dit blog lees je een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om een vloer te laten gieten.

Gietvloer zorgt voor ruimte

Een gietvloer zorgt voor een ruime uitstraling. Dit komt doordat ruimte worden verbonden omdat je de grenzen niet ziet door het naadloze geheel. Eenvoudig kun je onder je vloer een vloerverwarming laten leggen. Dit zorgt voor een heerlijk zacht en warm gevoel.

Een gietvloer brengt je woning tot leven

Gietvloeren zijn voor gemak en comfort. Het gemak komt van het naadloze geheel dit zorgt er ook voor dat de vloer eenvoudig te reinigen is en vloeistofdicht is. Dus laat je wel eens een glas drinken vallen heb je aan een gietvloer een goede vloer. Gietvloeren zijn ook in verschillende kleuren te krijgen vraag dit altijd goed na zodat er geen keuze voor je wordt gemaakt.

Gietvloer voor het hele huis

Een gietvloer kun je overal in huis hebben. Van de badkamer tot de keuken als je overal een gietvloer hebt ontstaat er een gevoel van eenheid in je woning.

Scheuren in je gietvloer

Om scheuren te voorkomen is het mogelijk om een elaflex laag op je vloer aan te brengen deze gaat scheurvorming tegen. Dit maakt de vloer net even af.

Gietvloeren zijn ook nog steeds zeer populair in het bedrijfsleven ze worden gebruikt in kantoren, scholen, tandartsen en andere bedrijven. De rede dat tandartsen en doctoren kiezen voor een gietvloer is vanwege de hygiëne. Gietvloeren zijn makkelijk schoon te houden en dat is van groot belang in die omgeving. Ook voor scholen en kantoren is het een voordeel dat de vloeren zo makkelijk te reinigen zijn. Dit scheelt een hoop tijd voor alle schoonmakers en buiten dat het onderhoudsarme vloer is, is een gietvloer ook een mooie moderne eye catcher.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden