Welkom in mijn huis

Een slim interieur begint bij de verlichting

Een slim interieur begint bij de verlichting

Geplaatst op

Door het inrichten van je huis creëer je het gewenste interieur. Met mooie meubels bepaal je de sfeer en maak je van je huis een thuis. Een sfeervol interieur begint vaak bij het uitzoeken van de kleuren. Aan de hand van een kleurenpalet bepaal je de kleur van bijvoorbeeld de vloer en wanden. Hierna kies je de accentkleuren voor je meubels en maak je van de ruimte een sfeervolle beleving. Als je nog iets extra’s wilt doen met je interieur is het tegenwoordig belangrijk om te kiezen voor de juiste verlichting. Door de positionering van lampen en de keuze van de juiste kleurtint maak je je interieur helemaal af. 

Slimme lampen met je eigen armaturen

Wanneer je je interieur al volledig hebt samengesteld en wilt overstappen naar slimme verlichting hoef je geen afscheid te nemen van je armaturen. Het overstappen naar slimme lampen doe je simpel door het wisselen van de lichtbron. In de lichtbron zit namelijk de technologie die de lamp slim maakt. Ook als je gebruik wilt maken van decoratieve lampen kun je overstappen. Er zijn veel lampen verkrijgbaar die niet alleen slim zijn, maar ook nog eens mooi aansluiten bij je interieur. Zo is Philips hue filament prachtig qua design en erg slim. Je hebt zelfs keuze uit meerdere modellen en afmetingen. 

Welke kleurtint past bij welke lamp? 

Het vinden van de juiste kleurtint voor de verlichting kan soms lastig zijn. Eigenlijk is dit een beetje afhankelijk van het moment. Elk moment kan namelijk een andere kleurtemperatuur gebruiken. Als je bijvoorbeeld wilt lezen is een heldere kleur aan te bevelen, maar wanneer je wilt uitrusten kies je het beste voor een warme tint. Vroeger had je hier meerdere lampen voor nodig, maar dit is met moderne verlichting niet meer zo. Met slimme verlichting heb je namelijk keuze uit verschillende kleuren en tinten met een en dezelfde lamp. Zo tover je je lampen boven de eetkamertafel in een klik om van sfeervol naar praktisch om te dineren. Maar ook wanneer je na een lange dag werken neerploft op je bankstel wil je de kleurtemperatuur kunnen aanpassen. Dit is met slimme verlichting mogelijk.

Zet de puntjes van interieur op de spreekwoordelijke i.

Met onze op maat gemaakt meubels wordt je vast al verliefd op je interieur. Daarom is het nog mooier om het helemaal af te maken met slimme verlichting. Benadruk je mooie fauteuil door een slimme spot en maak van elke ruimte in je huis een kunstwerk. Als je wilt investeren in slimme verlichting is het goed om eens te kijken naar hue. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan lampen. Laat je adviseren en geef je interieur de kleur(tint) die het nodig heeft om je elke dag thuis te voelen. 

Gerelateerde berichten

De tijdloze uitstraling van landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils, met hun onmiskenbare charme en comfort, vormen een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Deze fauteuils, die comfort en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden