Welkom in mijn huis

Een goedkope gietvloer aanleggen

Een goedkope gietvloer aanleggen

Geplaatst op

Als je weer eens wat anders wil dan een houten of laminaat vloer, vloerbedekking of tegels dan is een gietvloer een uitkomst. Dit is een afwerklaag die over een dragende vloer heen gegoten wordt. Je hebt gietvloeren in allerlei materialen, zoals beton, kunststof, polyurethaan, epoxy of mengens van cement en polyurethaan. Het grootste voordeel van een gietvloer is dat het heel makkelijk schoon te maken is. Gietvloeren van Polyurethaan vind je voornamelijk in gymnastiek vloeren en in een paar woonhuizen, omdat het elastisch en verend is. Het geeft je huis een strakke look en je houdt het heel eenvoudig schoon.

Voordelen van gietvloeren

Gietvloeren hebben, in tegenstelling tot laminaat en houten vloeren, geen naden waardoor de vloer makkelijk schoon te maken is. Daarnaast giet je een gietvloer over de bestaande vloer. Zo voorkom je dat de oude vloer eruit gesloopt moet worden. De gietvloer is maar een paar millimeter dik en ze zijn zelfnivellerend. Je hoeft de vloer dus achteraf niet te egaliseren, zoals met onder meer tegels wel het geval is. Verder hebben gietvloeren veel toepassingsmogelijkheden, zowel voor particulieren als bedrijven. Je kan een gietvloer in elke ruimte van je huis gieten, zelfs in de badkamer. Het is zelfs mogelijk om onder bepaalde omstandigheden de gietvloer buiten te plaatsen.

Kiezen voor epoxy

Bij epoxywinkel.nl vind je veel goedkope gietvloeren, die je zelf kan leggen met behulp van een handig stappenplan of kan laten leggen. Je vindt op deze website alle producten die nodig zijn om een gietvloer aan te brengen. Van primers, vloercoating pakketten, gietvloer viltjes tot aan antislip middelen en kleurvlokken. Je berekent zelf de prijs van jouw gietvloer op de website. Je kan gietvloer bestellen per blik, per m2 of laten leggen door een professional. Je kan de webshop bereiken per mail of per telefoonnummer en je kan de producten laten thuisbezorgen of ophalen in hun fabriek in Apeldoorn.

Bron: https://gietvloerbetonlook.nl/

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden