Welkom in mijn huis

Deze verpakkingen heb je nodig voor je webshop

Deze verpakkingen heb je nodig voor je webshop

Geplaatst op

De verpakking is het visitekaartje van je bedrijf, dus een goed verpakt product zorgt direct voor een goede eerste indruk. In dit blog vertellen we je over 3 verpakkingsmaterialen die onmisbaar zijn voor het verzenden van producten.

Verzenddozen

Verzenddozen zijn onmisbaar voor producten die niet in de brievenbus passen. Verzenddozen zijn gemaakt van karton en is een van de meest gebruikte verpakkingsmateriaal in de industrie. Een groot voordeel van verzenddozen is dat ze licht van gewicht zijn maar daarnaast ook erg stevig. Verzenddozen zijn dus ideaal voor het versturen van zware en grote producten. Ook bieden ze prima bescherming tegen beschadigingen aan het product. Zorg ervoor dat het product goed vast zit in de verzenddoos. Je kunt dit eventueel combineren met opvulmateriaal.

Luchtkussen enveloppen

Voor het verzenden van kleinere producten worden vaak luchtkussen enveloppen gebruikt, ook wel bubbeltjes envelop of noppenfolie envelop genoemd. Het voordeel van deze manier van verpakken is dat de verpakking zelf erg licht is en de verzendkosten dus lager zijn. De luchtkussen enveloppen bieden bescherming tegen schokken doordat de luchtkussenfolie binnen de envelop het product beschermd. De buitenkant bestaat vaak uit wit kraftpapier. Veel verzonden producten met luchtkussen enveloppen zijn CD’s/DVD’s en sieraden. De enveloppen zijn in diverse maten verkrijgbaar, waardoor je altijd het juiste formaat verpakkingsmateriaal voor je producten hebt.

Brievenbusdoosjes

Het laatste verpakkingsmateriaal welke we hier bespreken is de brievenbusdoos. Met deze manier van verzenden kun je kleine/platte producten versturen die door de brievenbus passen, waardoor je klanten niet thuis hoeven te blijven voor het pakketje dat ze ontvangen. Helaas kan niet elk product verstuurd worden op deze manier, maar het is een ideale oplossing voor kleine producten die je liever niet met een luchtkussen envelop wilt versturen. Een ander voordeel van een brievenbusdoos is dat je geen opvulmateriaal nodig hebt voor de verzending, waarmee je weer kosten bespaard.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden