Welkom in mijn huis

De Schutting Trends van 2023: Een Complete Gids

De Schutting Trends van 2023: Een Complete Gids

Geplaatst op

Ben je van plan om je tuin op te knappen en wil je de perfecte schutting kiezen die past bij jouw stijl en behoeften? In deze blog gaan we je alles vertellen over de schutting trends van 2023. We zullen je inspireren met de nieuwste stijlen, materialen en kleuren. Dus, laat ons je meenemen op een reis vol creativiteit en vernieuwing!

 

Zweeds Rabat: Een Stijlvolle Klassieker

Als je op zoek bent naar een klassieke en stijlvolle schutting, dan is Zweeds Rabat wellicht iets voor jou. Deze schutting bestaat uit planken die over elkaar heen vallen en zo een fraai geheel vormen. Zweeds Rabat is verkrijgbaar in verschillende maten en diktes en kan gemaakt worden van verschillende houtsoorten. Zo kun je kiezen voor een schutting van duurzaam Douglas hout, dat bekend staat om zijn stevigheid en natuurlijke uitstraling. Zweeds Rabat is tijdloos en past bij elke stijl tuin.

 

Douglas Hout: Duurzaamheid in Stijl

Douglas hout is een duurzame en populaire houtsoort die veel gebruikt wordt voor schuttingen. Het hout heeft een warme uitstraling en is zeer stevig. Bovendien gaat het lang mee en heeft het weinig onderhoud nodig. De natuurlijke kleur van het hout past bij elke stijl tuin en kan indien gewenst ook nog eens worden bewerkt om andere kleuren te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een greywash of whitewash om de schutting net dat extra beetje karakter te geven. Douglas hout is ook nog eens milieuvriendelijk, omdat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Door te kiezen voor een schutting van Douglas hout draag je dus bij aan een beter milieu én zorg je voor een prachtige toevoeging aan jouw tuin. Of je nu een moderne, strakke tuin hebt of juist een wat meer landelijke uitstraling wilt, met een schutting van Douglas hout zit je altijd goed. Het is een houtsoort die zich makkelijk laat combineren met andere materialen, zoals steen of beton, en zo zorgt voor een mooie en natuurlijke overgang tussen verschillende elementen in jouw tuin. Kortom, kies voor duurzaamheid én stijl met een schutting van Douglas hout!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden