Welkom in mijn huis

De nieuwste trend met een bruin bankstel

De nieuwste trend met een bruin bankstel

Geplaatst op

Een bruin bankstel en de nieuwste trends? Je zou dat niet gelijk denken aangezien een bruin bankstel al jaren bestaat. Toch hoort het wel degelijk tot een van de trends voor komend jaar. De trend van een hoekbank in de vorm van een bruin bankstel is al een paar jaar een trend en die blijft bestaan in het komende jaar. Veranderen van interieurs is iets wat veel mensen doen, soms maar kleinschalig als een muurtje verven en een aantal accessoires tot grootschalige en een nieuw interieur waaronder een bruin bankstel te kopen. Met de nieuwe trends gaat het je misschien weer wel kriebelen om een nieuwe interieur in te richten.

Een bruin bankstel gecombineerd met goud en koper

Een trend die de afgelopen jaren al zag blijft nog een poosje, namelijk het gebruik van goud, koper en andere kleuren. Deze kleuren zijn uitstekend te combineren met veel verschillende bankstellen. Daarnaast creëert het goud en koper een warme uitstraling in huis. Je ziet het goud veel terug in accessoires en tafels. Het wordt gecombineerd met zwart, metaal of met stoffen zoals velours. Je kunt een ruimte inrichten met een bruin bankstel, zwart en goud. Voeg daarbij nog een kleur zoals donkerblauw of donkergroen voor een rijke en warme inrichting. Liever iets kleurrijkers? Kies dan voor okergeel of bijvoorbeeld groen. Dat combineert goed met een bruin bankstel en goud of koper. Eigenlijk kunnen bijna alle kleuren met goud en koper worden gecombineerd

Veel planten in huis

Ook is de botanische trend nog steeds hip. Combineer een bruin bankstel met veel groene planten voor een echte groene en botanische sfeer. Maar niet alleen planten zorgen voor een botanische sfeer. Ook posters, accessoires of behang van planten zijn ideaal hiervoor. Wil je meer een naturel look in huis? Dan kun je de planten en een bruin bankstel goed combineren met linnen, bijvoorbeeld een linnen bank of stoel. Ook rotan is weer terug van weggeweest. Je ziet veel rotan stoelen of accessoires gemaakt van rotan. Ook dit past weer goed in de natuurlijke of botanische inrichting. Een mooi vloerkleed maakt de inrichting in de woonkamer af.

Wat wordt de trendkleur

Elk jaar wordt er door Flexa en Pantone een trendkleur uitgeroepen. Dit is een kleur waarvan ze denken dat die het meest gekocht gaat worden voor bijvoorbeeld een muur verven of voor inrichting van een huis. Waar vorig jaar industrieel erg hip was en zwart wit wonen populair was, wordt nu zwart wit als not done  gezien. Het is weer tijd voor kleur. En dan ook creatief combineren hierin. Kies een bruin bankstel tegen een oud roze muur en plaats daarbij een donkergroene poef. Of kies voor een blauwe stoel met gele kussens erin. Wat de trendkleur wordt is nog een verrassing. Maar het zal vast iets kleurrijks worden. In ieder geval past een bruin bankstel er altijd wel bij. En zo niet, dan heb je een goede reden om te gaan winkelen en je interieur weer te veranderen. En het leuke met trends is, volgend jaar kan het weer helemaal anders zijn. Dus gooi vooral geen spullen weg, wie weet ben je volgend jaar weer een trendsetter.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden