Welkom in mijn huis

De mooiste tuinbeelden en meer

De mooiste tuinbeelden en meer

Geplaatst op

Op de website van Artihove vind je van alles. Zo kun je er terecht voor diverse meubels, vazen en lampen maar ook verschillende soorten geschenken huwelijkscadeaus en schilderijen. Daarnaast is het ook mogelijk objecten volledig op maat te laten maken, Artihove maakt namelijk kunt in opdracht voor zakelijke doeleinden. Hierbij kun je denken aan kunst voor in je bedrijfshal, maar ook bij je thuis in de gang.

Verschillende mooie tuinbeelden

Ook zijn er in de webshop heel veel mooie tuinbeelden te koop, in allerlei verschillende stijlen. Zo zijn er fantasievogels in diverse kleuren te vinden, maar ook een sculptuur van een oehoe, een zonaanbidster en verschillende droomvogels. Deze betaalbare collectie voor in de tuin brengt zeker meer sfeer aan bij je thuis, naast de vijver of op een sokkel bij de veranda. 

Bronzen beelden

Naast de mooie tuinbeelden zijn er ook verschillende bronzen beelden in de webshop te koop. Zo zijn er veel beelden die gaan over samenwerken, maar er zijn ook paarden, kikkers, vogels en andere dieren te vinden. Liever op zoek naar iets anders? Wat dacht je van een dirigent, violist of saxofonist? De beelden lopen erg uiteen, van samenwerking tot eenzaamheid en van Johan Cruijff tot beeldjes van een zittende vrouw.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau, dan is een bronzen beeld zeker een goed idee. Alle bronzen beelden zijn voorzien van een motivatie waardoor het juist geschikt is als cadeau met een mooie boodschap. Uiteraard kun je de beelden ook voor jezelf aanschaffen; het beeld zal zeker een mooie plek in of rondom het huis krijgen en absoluut zorgen voor de juiste sfeer. 

Onderhoud

Wat betreft het weer hoef je niet bang te zijn dat de beelden dit niet aan kunnen. Alle beelden zijn bestand tegen ons Nederlandse weer. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je de beelden zelf ook onderhoudt. Door ze regelmatig te borstelen met een stevige borstel voorkom je dat de beelden groen worden door de alg. Wil je aan de slag gaan met een hogedrukreiniger in de tuin? Sla het beeld dan over, dit kan het materiaal van het beeld beschadigen en dat is uiteraard zonde. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden