Welkom in mijn huis

De mooiste Oosterse meubels en tapijten

De mooiste Oosterse meubels en tapijten

Geplaatst op

Ga jij het liefst voor een Oosters interieur? Bij Koreman Maastricht hebben ze de mooiste Oosterse meubels en kelim tapijten, dus grote kans dat er iets tussen zit dat ook perfect in jouw woonkamer past. Alle meubelstukken zijn uniek, en er worden zowel nieuwe als antieke meubels verkocht. De meubels en tapijten zijn in de showroom te bekijken, maar ook eenvoudig online. Vanuit de webshop kun je ze eventueel ook direct bestellen.

Oosterse meubels voor iedere smaak

Alle meubelen die je in de webshop ziet staan zijn uniek en volledig met de hand gerestaureerd. Er zitten zelfs meubels bij die uit de 19e eeuw komen, of nog ouder zijn! Dit komt omdat Chinees antiek altijd erg geliefd is, onder meer door zijn karakteristieke kleuren en de oude uitstraling. Meubels die je onder andere in de webshop kunt vinden zijn oud Chinese dressoirs in verschillende kleuren en afmetingen, tv-meubels en sidetables. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een mooie Chinese kast, ben je hier zeker aan het juiste adres. 

Handgeweven vloerkleden

Naast de vele verschillende Oosterse meubels, kun je hier ook terecht voor handgeweven kelim vloerkleden. Dit zijn vloerkleden zonder pool, die geometrisch en compleet in Oosterse stijl worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat kelim vloerkleden een echte aanwinst zijn voor je woonkamer. Je ziet dit soort kleden op veel plekken; van de Balkan tot aan Pakistan worden deze tapijten vaak gemaakt en zijn ze erg geliefd. De tapijten die in de webshop te vinden zijn, hebben verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Zo kun je er een Soumak tapijt uit Iran vinden, maar ook Patchwork tapijten. 

Meubels en tapijten bestellen

Alle meubels en tapijten die je in de webshop ziet staan kunnen direct besteld worden. Je kan binnen de webshop eenvoudig zoeken per meubelstuk of op de afmeting van een product. Bestel je een nieuw kelim tapijt, maar heb je thuis nog een oud tapijt liggen? Dan kan deze bij Koreman ingeruild worden. Vind je het fijner om de meubels of tapijten in het echt te zien, dan is dit ook mogelijk. De showroom van Koreman bevindt zich in Maastricht. Voor vragen of opmerkingen kun je daarnaast altijd vrijblijvend contact opnemen.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden