De badkamer trends van nu!

Zoals elke andere trend veranderen de badkamertrends ook. Wat misschien een aantal jaar geleden niemand leuk vond om in zijn badkamer te hebben, kan nou opeens een trend worden waardoor iedereen het in zijn badkamer wil. Sommige van de trends blijven jarenlang en er zijn ook een aantal trends die voor even bestaan en gauw weer weg gaan. In deze blog lees je de badkamertrends van dit moment.

Worden de badkamers de nieuwe woonkamers?

De badkamers van nu hebben een nieuwe trend/sfeer gecreëerd. Voor sommigen is de badkamer alleen een plek om je behoeftes te doen. Waar we eerst nog in de woonkamer tot rust kwamen na een vermoeiende dag, wordt het langzamer hand toch steeds duidelijker dat de mensen liever meer comfort en luxe in de badkamer hebben om tot rust te komen. Met een exotische stijl en strakke uitstraling heb je thuis toch een vakantie- en hotelsfeer.

De minimalistische en strakke uitstraling

Een trend die al een paar jaar bestaat en zeker nog niet voorbij is: is een minimalistische stijl. Deze stijl heeft als kenmerken dat alles strak en fijn is gecombineerd in lijnen en vormen. Door de juiste combinatie van badkamertegels te maken zoals steenstrips tegen de muur en een betonlook op de vloer geeft het je badkamer meteen een andere indruk en uitstraling. Ook verandering in andere elementen zoals de kraan in een nieuwe vorm en kleur, de kastjes van strakker design voorzien en misschien een plant hier en daar zijn elementen die je niet moet vergeten om je badkamer compleet te maken.

Monochrome badkamers

‘’Ouderwets en vooral saai’’ roepen veel mensen als de tegels, wastafel, douche, en kranen wit zijn uitgevoerd zoals we ze kennen eigenlijk. Juist omdat alles bijna in de zelfde kleur is deze trend eigenlijk ontstaan: zwarte kranen, zwarte wastafels en zwarte toiletten. Bij een witte badkamer muur zorgen de zwarte elementen voor een contrast. Deze contrast geeft een stoere en opvallende uitstraling.

Deel deze blog

Geplaatst op | Geplaatst in Interieur


Notice: Undefined index: title_1 in /home/seo18/domains/welkominmijnhuis.nl/public_html/wp-content/themes/kingfisher/templates/footer.php on line 12


Notice: Undefined index: content_1 in /home/seo18/domains/welkominmijnhuis.nl/public_html/wp-content/themes/kingfisher/templates/footer.php on line 13
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks