4 tips voor het inrichten van de babykamer

Is er een baby op komst? Dan wil je natuurlijk het liefst alles geregeld hebben voordat je baby er is. De babykamer inrichten is dan waarschijnlijk een van de punten op je to do list. Maar hoe pak je dit nu aan? Hieronder vind je vier handige tips.

Tip 1: Plaats de wieg op de juiste plek

Een goed punt om mee te beginnen bij het inrichten van de babykamer is het bepalen van de plek voor de wieg. Dit is een van de belangrijkste dingen, omdat je natuurlijk wel wilt dat de wieg of het ledikant op een veilige plek staat. Zet het bedje in ieder geval niet in de buurt van een verwarming of stopcontact. Ook kun je het beter niet in de buurt van snoeren of gordijnkoorden plaatsen.

Baby, Slapende Baby, Meisje Van De Baby, Pasgeboren

Tip 2: Zorg voor voldoende opbergruimte

De commode is ook een belangrijk meubel in de babykamer. Je wilt niet steeds weg moeten lopen van de commode om iets te pakken. Daarom is het slim om te kiezen voor een commode met voldoende opbergruimte. Kan je hier nog niet alle spulletjes in kwijt? Koop dan ook een kledingkast en plaats die naast de commode.

Tip 3: Koop een stoel

Waarschijnlijk zul je vaak genoeg je baby in slaap moeten wiegen en moeten voeden. Het is dan heel fijn als je hier even bij kunt gaan zitten. Daarom is het verstandig om ook een stoel te kopen voor de babykamer. Als je baby wat ouder wordt, kun je ook op deze stoel zitten tijdens het voorlezen.

Kwekerij, Wieg, Stoel, Slaapkamer, Kamer, Home, Kind

Tip 3: Maak de kamer af met decoratie

Een kamer met alleen meubels is natuurlijk ook wat saai en niet leuk voor je baby. Maak je kamer daarom wat speelser met decoratie. Je kunt hierbij denken aan bedhemeltjes, een Joseph Lamp en een speelmobiel.

Deel deze blog

Geplaatst op | Geplaatst in Interieur


Notice: Undefined index: title_1 in /home/seo18/domains/welkominmijnhuis.nl/public_html/wp-content/themes/kingfisher/templates/footer.php on line 12


Notice: Undefined index: content_1 in /home/seo18/domains/welkominmijnhuis.nl/public_html/wp-content/themes/kingfisher/templates/footer.php on line 13
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks