Welkom in mijn huis

3 handige ideeën voor je berging

3 handige ideeën voor je berging

Geplaatst op

Het geordend en georganiseerd houden van je berging kan in sommige gevallen nog een hele klus zijn. Je wil natuurlijk niet spullen weggooien omdat je er geen ruimte voor hebt! Gelukkig zijn er verschillende manieren om op een slimme manier extra ruimte te maken in je berging. In deze blog geven we je een aantal creatieve tips om ervoor te zorgen dat je meer haalt uit de ruimte die je beschikbaar hebt.

Tip 1: stellingen en pallets

Afhankelijk van hoe groot je opslagruimte is, kun je gebruik maken van palletstellingen. Je kunt eenvoudig wat grotere spullen en materialen op een pallet (laten) zetten. Als ze eenmaal op een pallet staan, kun je de hele boel makkelijk in een palletstelling (laten) plaatsen. Dit is natuurlijk niet van toepassing wanneer je een kleine berging hebt, maar in het geval van een ruimte loods of garage, kan het uitkomst bieden.

Tip2: opruiming

Het is zoals eerder gezegd, natuurlijk zonde om spullen weg te doen omdat je ruimte te kort hebt. Aan de andere kant moet je er natuurlijk wel voor waken dat je geen spullen bewaard met als hoofdreden “omdat ik de ruimte heb”. Het zal je verbazen hoeveel spullen je tegen kunt komen die eigenlijk gewoon weg kunnen, als je een grote opruiming doet.

Tip 3: verticaal werken

Het opstapelen van spullen of het gebruik maken van stellingen zijn erg goede manieren om verticaal te gaan werken. Je kunt ook gebruik maken van planken om de hoogte in te gaan. Een belangrijke tip hierbij is dat je de spullen die je het minst gebruikt, het hoogst plaatst. Het is misschien vanzelfsprekend, maar als je lekker bezig bent met opruimen, kun je het nog wel eens uit het oog verliezen. Als je dan vervolgens voor elk witte wasje een ladder of trap moet halen, kan je daar ook niet gelukkig van worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden